Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Közszféra

Kategóriák

Kis méretű menüMenü teljes méretben

Kis méretű menüMenü teljes méretbenKezdőlapKözszféraMinőség, egészség, biztonság és környezetKörnyezetVízSzivattyúzási és nyomkövetési vizsgálatok

Vonatkozó linkek

Szivattyúzási és nyomkövetési vizsgálatok

Az SGS helyszíni információgyűjtést végez többféle víztartó réteg szivattyúzási vizsgálattal és nyomkövetési vizsgálattal a talajvize feltérképezéséhez. Vegye igénybe hidrogeológiai csapatunkat ma, hogy tiszta képet alkosson vízi erőforrásainak optimális kihasználásáról!

Vízi erőforrásai fenntartható jövője érdekében a lehető legtöbbet kell megtudnia a létező vízforrásokról, kapacitásukról és vízgyűjtő rendszerükről. Számos tesztünk lehetővé teszi a patakok és források megfigyelését, kapacitásuk mérését és a megfelelő vízgyűjtő rendszerek tervezését.

Ez lehetővé teszi az Ön számára a kutak optimális elhelyezését és annak felmérését, hogy vízi erőforrásai alkalmasak-e tervei megvalósításához. Szivattyúzási tesztekkel információt gyűjthetünk a víztartók helyi áteresztőképességéről. A nyomkövetési vizsgálatok a talaj hézagtérfogatáról és a talajba kerülő folyadékok diszperziójáról szolgálnak információval. Nyeletéssel rövid idő alatt felbecsülhetők a kutak körüli helyszíni tulajdonságok.

A pontos adatok kulcsfontosságúak a beruházásához szükséges megfelelő eredmények eléréséhez. A legmodernebb talajvíz-modellezési technológiákat alkalmazzuk a vízgyűjtő kiterjedésének, ellátási zónájának, illetve a folyás típusának és mélységének feltérképezéséhez. A tesztek eredményeit a víztartó rétegek jellemzésével foglalkozó szakembereink hálózata elemzi ki. Jelentéseink felhasználhatók építkezési és vízkivonási engedélykérelmek támogatására.

A víz egyike a legértékesebb nyersanyagainak. Hívja csapatunkat ma vízi erőforrásainak maximális kihasználásához!

Küldjön nekünk e-mailt
Environmental ServicesBrochureSGS Environmental Services brochureNo business can afford to take the Environment for granted. ...

Elérhetőségek

SGS Hungaria Kft

Feliratkozás

Jelentkezzen be, az SGS kiadványaihoz és hírleveleihez, amelyek az ön regiójából, és a világ minden tájáról érkeznek.
LEGYEN NAPRAKÉSZ.IRATKOZZON FEL MOST

Irodai adatbázis

Keresse meg az SGS irodákat és laboratóriumokat bárhol a világon az irodakereső térképpel.Hungary map
Irodakereső doboz