Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Közszféra

Kategóriák

Kis méretű menüMenü teljes méretben

Kis méretű menüMenü teljes méretbenKezdőlapKözszféraMinőség, egészség, biztonság és környezetKörnyezetVízTalajvíz- és hidrogeológiai tanulmányok

Vonatkozó linkek

Talajvíz- és hidrogeológiai tanulmányok

Takarékoskodjon a vízhasználattal a jövő érdekében! Az SGS talajvíz-felmérései segítenek olyan vízgazdálkodási tervet kialakítani, amely számol a szennyeződési kockázatokkal és az Ön jövőbeli szükségleteivel. Hívja képzett csapatunkat még ma, és tudjon meg többet!

A jó minőségű talajvíz értékes erőforrás, amelyet súlyosan károsíthatnak az ipari vagy mezőgazdasági tevékenységek. A vizet óvni kell, hogy biztosíthassuk a jövőben is elérhető minőségi vízkészletet. Építési és föld alatti projektjei sikeréért a talajvíz szintjét építési vagy mérnöki munkálatok során kezelni kell.

Hidrogeológiai tanulmányokért felelős csapatunk különböző szolgáltatásokkal segíti Önt a talajvízzel kapcsolatos lehetséges problémák feltárásában és a vállalkozásához illő megoldás kidolgozásában. Szolgáltatásaink többek között:

  • Víztartó rétegek jellemzése
  • Talajvízkutak vizsgálata
  • Felszín alatti vízgyűjtők tanulmányozása
  • Talajvíz-modellezés
  • Szivattyúzási és nyomkövetési vizsgálatok
  • Permeabilitási vizsgálatok
  • Karsztvizsgálat
  • Kútfúrás-gazdálkodás geotermika

Bármilyen típusú víztartó rétegről legyen is szó, mi rendelkezünk a szükséges felszereléssel - a szivattyúzástól a mintavételezésen át a víztömeg számítógépes modellezéséig - a részletes értékelés készítéséhez. Hidrogeológus csapatunk egy sor iparágban tud szakértő megoldásokat ajánlani, beleértve a közvízellátást.

Ezen felül adminisztrációs ügyekben is állunk rendelkezésére. Ha például talajvizet használ vízellátására, és az engedélyhez hidrogeológiai felmérésre van szüksége, mi örömmel elvégezzük ezt a feladatot. Gondoskodunk a műszaki követelményekhez és a helyszíni mérések jelentéséhez szükséges dokumentációkról is. Jelentéseink alátámasztják az iparágában előírt minden jogszabálynak való megfelelést.

Hívja szakértői csapatunkat még ma, és biztosítsa hidrogeológiai projektjének sikerét!

Küldjön nekünk e-mailt
Environmental ServicesBrochureSGS Environmental Services brochureNo business can afford to take the Environment for granted. ...

Elérhetőségek

SGS Hungaria Kft

Feliratkozás

Jelentkezzen be, az SGS kiadványaihoz és hírleveleihez, amelyek az ön regiójából, és a világ minden tájáról érkeznek.
LEGYEN NAPRAKÉSZ.IRATKOZZON FEL MOST

Irodai adatbázis

Keresse meg az SGS irodákat és laboratóriumokat bárhol a világon az irodakereső térképpel.Hungary map
Irodakereső doboz