Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Közszféra

Kategóriák

Kis méretű menüMenü teljes méretben

Kis méretű menüMenü teljes méretbenKezdőlapKözszféraMinőség, egészség, biztonság és környezetKörnyezetHulladék- és termékkezelésHulladékanalízis

Vonatkozó linkek

Hulladékanalízis

Kezelje ésszerűen a szennyvizét az SGS víz-és szennyvízszolgáltatásaival. Hívja hulladékvizsgáló csapatunkat még ma!

A termékek előállítása vagy a szolgáltatások nyújtása közben melléktermékek vagy veszélyes hulladékok keletkezhetnek, amelyeket megfelelően kell kezelni. A vízgazdálkodásról szóló törvény értelmében a vállalatoknak be kell tartaniuk a vízminőségre vonatkozó szabályozást, és folyamatosan ellenőrizniük kell az esetlegesen a patakokba és folyókba kerülő szennyvizeket.

Szennyvízvizsgáló laboratóriumaink kötelező elemzésekkel ellenőrzik a vízminőséget és felügyelik a vízszennyezés mértékét. Megvizsgáljuk lefolyó- és csatornarendszereit, és Önnel együttműködve praktikus és költségkímélő megoldásokat vezetünk be szennyvízproblémáira. Minden laboratóriumi vizsgálatunkat az elfogadott globális szabványoknak megfelelően végezzük. Szigorú elemzéseink kiterjednek a savak, a kén, a cianid és az oldott fémek kimutatására.

Független hitelesítői tanúsítványt adunk Önnek arról, hogy hulladékát a legfrissebb egészségi és biztonsági szabályozásnak megfelelően kezeli. Ráadásul igény szerint levesszük a válláról az olyan adminisztrációs feladatok terhét is, mint a szállítási dokumentumok és beszállítói engedélyek megszerzése.

Önnel együtt dolgozva tanulmányozzuk a legjobb hulladékkezelési elgondolásokat, és szakértői tanácsot adunk a hulladék kezelésének lehetőségeiről. Minden megoldásunk környezetbarát; folyamatosan dolgozunk azon, hogy csökkentsük és újrahasznosítsuk a hulladékot az esetleges szennyezés elkerülése érdekében.

A hulladék és a környezetterhelés csökkentése üzletileg is előnyös döntés. Az SGS, mint partner javíthatja az Ön környezeti teljesítményét; tapasztalatunk és technikai tudásunk segíthet a hatékony hulladékgazdálkodásban. Hívja csapatunkat még ma!

Küldjön nekünk e-mailt

Elérhetőségek

SGS Hungaria Kft

Feliratkozás

Jelentkezzen be, az SGS kiadványaihoz és hírleveleihez, amelyek az ön regiójából, és a világ minden tájáról érkeznek.
LEGYEN NAPRAKÉSZ.IRATKOZZON FEL MOST

Irodai adatbázis

Keresse meg az SGS irodákat és laboratóriumokat bárhol a világon az irodakereső térképpel.Hungary map
Irodakereső doboz