Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Közszféra

Kategóriák

Kis méretű menüMenü teljes méretben

Kis méretű menüMenü teljes méretbenKezdőlapKözszféraMinőség, egészség, biztonság és környezetKörnyezetÉghajlatváltozási szolgáltatásokBiogén CO2-kibocsátások

Vonatkozó linkek

Biogén CO2-kibocsátások

Az SGS segít Önnek elérni a szén-dioxid kibocsátás törvényben előírt mértékű csökkentését. Hívjon minket még ma, és tudja meg, hogy radiokarbon-kormeghatározási szolgáltatásunk segítségével hogyan határozhatja meg pontosan üvegházhatásúgáz-kibocsátása szén-dioxid semlegességének mértékét. Segítünk szén-dioxid lábnyomának hatékonyabb kezelésében is.

A szén-dioxid kibocsátás jelentős része biomassza (szénből, hidrogénből és oxigénből álló biológiai anyag) égésének eredménye. A biomassza égetéséből származó kibocsátásokat széndioxid semlegesnek tartják, mert a szén így természetes úton keletkezik. A jelenlegi Kiotói Jegyzőkönyv és egy sor üvegházhatású gázok kibocsátásával kapcsolatos program értelmében a biomassza és a biomassza melléktermékek alternatív üzemanyagként való használata az üvegházhatású gázok csökkentésének minősül.

Ha megkülönbözteti a biogén és a fosszilis eredetű szén-dioxidot, vállalata számszerűsítheti tényleges üvegházhatásúgáz-kibocsátását, és a szén-dioxid lábnyoma ellentételezéséhez szükséges krediteket. Ha magabiztosan jelenthet alacsonyabb kibocsátásról, nyerhet az esetleges többlet kibocsátási egységekkel.

Képzett szakembereink radiokarbon kormeghatározással pontosan meg tudják állapítani, hogy kibocsátása milyen mértékben biogén. A módszer gyors, megbízható és költségkímélő. Ezáltal nem lesz szükség a vegyes tüzelőanyagok fizikai tulajdonságainak sok munkával járó, drága és veszélyes tesztjére, vagy más, folyamatos monitorozást kívánó mérési technikákra. Csapatunk a legújabb eszközökkel vesz mintát a helyszínről. Az eredményeket akkreditált, a radiokarbon kormeghatározás területén nagy tapasztalattal rendelkező laboratóriumban elemezzük.

Amíg Ön üzletvitelére figyel, monitorozzuk környezetvédelmi teljesítményét. Hívjon minket még ma a jövőjére kiható gyors és fenntartható megoldásért!

Küldjön nekünk e-mailt

Elérhetőségek

SGS Hungaria Kft

Feliratkozás

Jelentkezzen be, az SGS kiadványaihoz és hírleveleihez, amelyek az ön regiójából, és a világ minden tájáról érkeznek.
LEGYEN NAPRAKÉSZ.IRATKOZZON FEL MOST

Irodai adatbázis

Keresse meg az SGS irodákat és laboratóriumokat bárhol a világon az irodakereső térképpel.Hungary map
Irodakereső doboz