Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Közszféra

Kategóriák

Kis méretű menüMenü teljes méretben

Kis méretű menüMenü teljes méretbenKezdőlapKözszféraMinőség, egészség, biztonság és környezetKörnyezetLevegő, por, zaj, szag és rezgés Diffúz kibocsátási tanulmányok

Vonatkozó linkek

Diffúz kibocsátási tanulmányok

Üzeme és berendezései diffúz kibocsátásokat szivárogtathatnak, és ezzel környezetszennyezést és üzleti veszteséget okozhatnak. Tegyen lépéseket ez ellen az SGS diffúz kibocsátási tanulmányaival! Hívja szakértőinket még ma!

Az illékony szerves vegyületek (VOC-k) ipari berendezéseiből történő diffúz kibocsátása költséges következményekkel járhat munkavállalói egészségét és biztonságát, valamint az Ön profitját illetően. A VOC-k növelhetik üvegházhatásúgáz-kibocsátását, vagy a tűz-és robbanásveszélyt.

A szivárgás vizsgálata fontos feladat, amelyet csak szakértőknek tanácsos elvégezi. Diffúzkibocsátás-kezelő csapatunk átveheti az Ön válláról ezt a fontos feladatot. Szakértőkből álló akkreditált csapatunkban monitorozási technikusok vizsgálják végig minden berendezését (a szivattyúkat, a kompresszorokat, a karimákat, a szelepeket, a csatlakozókat és a nyomáshatároló szerelvényeket). Ha törvény kötelezi a szivárgás-kimutatási és -javítási felmérés (LDAR) elvégzésére, mi örömmel átvállaljuk a munkát.

A kibocsátás-ellenőrzést hordozható lángionizációs detektor (FID) vagy fotoionizációs detektor elemzőkkel végezzük a nemzetközileg elfogadott módszerekkel (EPA és EN szabványok). A módszerek könnyen a helyi szabványokhoz igazíthatók.

A mérési folyamat során a szivárgó alkatrészeket felcímkézzük. Majd külön erre a célra tervezett szoftver segítségével a méréseket rögzítjük, a javításra szoruló szivárgó alkatrészekről jegyzéket készítünk, és minden alkatrészről dokumentációt tartunk fenn. Minden alkatrészről automatikusan létrejön egy jelentés, és megkapjuk a következő felmérés során mérésre szoruló alkatrészek számát. A szoftvert a helyi előírásoknak megfelelően testre is szabhatjuk.

Kiszámítjuk az üzem teljes kibocsátását. Az azonosított felszerelések javítása után ellenőrizzük, hogy a javítás valóban sikeres volt-e, és ennek megfelelően frissítjük jegyzékét az újraszámolt teljes diffúz kibocsátással.

Vonja irányítása alá üzemét és berendezéseit, és kezelje nyereségét és biztonsági minősítését! Hívja csapatunkat, és kérje diffúz kibocsátásai felmérését még ma!

Küldjön nekünk e-mailt
Environmental ServicesBrochureSGS Environmental Services brochureNo business can afford to take the Environment for granted. ...

Elérhetőségek

SGS Hungaria Kft

Feliratkozás

Jelentkezzen be, az SGS kiadványaihoz és hírleveleihez, amelyek az ön regiójából, és a világ minden tájáról érkeznek.
LEGYEN NAPRAKÉSZ.IRATKOZZON FEL MOST

Irodai adatbázis

Keresse meg az SGS irodákat és laboratóriumokat bárhol a világon az irodakereső térképpel.Hungary map
Irodakereső doboz