Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Közszféra

Kategóriák

Kis méretű menüMenü teljes méretben

Kis méretű menüMenü teljes méretbenKezdőlapKözszféraProjekt életciklus

Vonatkozó linkek

Projekt életciklus

A projekt életciklus szolgáltatások – garantálják az Ön ipari létesítményeinek és berendezéseinek rendelkezésre állását, biztonságát és megbízhatóságát.

Ha Ön ipari létesítményeket birtokol, üzemeltet vagy befektetőként van ilyen érdekeltsége, az integritás, a biztonság és a megbízhatóság mindenképpen fő szempontot jelent. Átfogó szolgáltatási skálát kínálunk a teljes ipari projekt életciklus alatt - a tervezéstől, üzembe helyezéstől és üzemeltetéstől egészen a karbantartásig és bezárásig. Segíthetünk Önnek a műszaki kockázatok csökkentésében, hogy biztosítsuk ipari berendezései és készülékei rendelkezésre állását, biztonságát és megbízhatóságát, a legszélsőségesebb körülmények között is.

Műszaki ellenőrzési, vizsgálati, tesztelési és megfelelőségvizsgálati szolgáltatások globális piacvezetőjeként felajánljuk Önnek sokoldalúan képzett, elismert szakértőkből álló, valamennyi iparágban több évtizedes tapasztalattal rendelkező csapatunk szolgáltatásait.

Így segíthetünk Önnek annak biztosításában, hogy berendezései, anyagai, készülékei, létesítményei és projektjei megfeleljenek minden minőségi és teljesítmény követelménynek, legyen szó szabályozói előírásokról, önkéntesen vállalt, jogszabályi vagy az ügyfél által előírt követelményekről. De segíthetünk növekedési stratégiáinak a megvalósításában is, mind a helyi, mind pedig új földrajzi piacokon.

Már ma lépjen velünk kapcsolatba, ha további részleteket szeretne megtudni arról, hogy projekt életciklus szolgáltatásaink hogyan garantálják az Ön ipari létesítményeinek és berendezéseinek rendelkezésre állását, biztonságát és megbízhatóságát.

Küldjön nekünk e-mailt

Elérhetőségek

SGS Hungaria Kft

Feliratkozás

Jelentkezzen be, az SGS kiadványaihoz és hírleveleihez, amelyek az ön regiójából, és a világ minden tájáról érkeznek.
LEGYEN NAPRAKÉSZ.IRATKOZZON FEL MOST

Irodai adatbázis

Keresse meg az SGS irodákat és laboratóriumokat bárhol a világon az irodakereső térképpel.Hungary map
Irodakereső doboz