Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Közszféra

Kategóriák

Kis méretű menüMenü teljes méretben

Kis méretű menüMenü teljes méretbenKezdőlapKözszféraMonitoring szolgáltatásokSegélyhatékonyság

Vonatkozó linkek

Segélyhatékonyság

A megfelelő szabályozás, átláthatóság és ellenőrizhetőség létfontosságúak a segélyek kiosztásában. A segélymonitorizálási megoldás felbecsülhetetlen értékű eszköz lehet a hitel- és adományfolyósító intézmények, , alapítványok és non-profit szervezetek számára. Segítségével biztosíthatják a projekt elején meghatározott irányelvek követését a projekt megvalósítása során. A független, harmadik fél információgyűjtése és ellenőrzése felgyorsíthatja egy projekt megvalósítását és segíthet a hatékonyság maximalizálásában.

Az SGS Segélyhatékonysági szolgáltatásai keretében szakértőink egy sor eljárást végeznek el, a kockázatelemzéstől a beszerzésig és a dokumentumok ellenőrzéséig, projekt megfigyelésig és műszaki képzésekig.   

Kockázatprofil készítés

Üzletkötésnél kiemelten fontos, hogy a lehető legtöbb információval rendelkezzünk magáról a fejlesztésről és vállalkozási partnereinkről. A kockázatok azonosítása, rendezése és mérlegelése időigényes folyamat, ezért az SGS szakértők kifejlesztettek egy kockázatprofil készítő rendszert.

Az SGS kockázatprofil készítő eszköze felméri a szervezetek és entitások erősségeit egy sor jó gyakorlat kritérium alapján, amelyek természetesen a megbízó igényei szerint alakíthatók. 

A hagyományos rendszer auditálási módszerekkel a kockázatprofil készítése független teljesítménykimutatást nyújt egy integrált perspektívarendszer alapján, egy olyan IT platformon, amelynek rugalmassága lehetővé teszi az egyéni igények szerinti alakítást.

Beszerzési törvény elemzés

A jó közigazgatás biztosítása, valamint a nyilvánosság és a polgárok bizalmának fenntartása érdekében különösen fontos a megfelelő beszerzési rendszer alkalmazása. Helyi beszerzési törvény elemzési szolgáltatásainkkal növelheti a bizalmat és hatékonyságot a helyi beszállítói láncban.

A helyi beszerzési törvények és a nemzetközi pénzügyi szervezetek (IFI) irányelveinek együttes elemzésével jelentős stratégiai előnyökre tehet szert. A bekezdésenkénti összehasonlítással megfelelőségi ellenőrzéséket végezhet a szükséges dokumentumokon, összehasonlíthatja a megfelelőségi/hiányossági megfigyeléseket és ajánlásokat. Az ezek alapján készített összefoglaló jelentés tartalmazza a helyi beszerzési törvény fontos elemeit és elősegíti a bizalom fokozását.

Tudja meg hogyan segíthetünk a segély kiosztási eljárásainak megfigyelésében az átfogó megoldásaink megismerésével, és beszéljen beszerzési szakértőinkkel a helyi beszerzési törvények elemzéseinek elkészítéséről.

Küldjön nekünk e-mailt
Aid EfficiencyAid EfficiencyAn aid monitoring solution is an invaluable tool for loan and grant development agencies, private foundations and non-profit organizations ...

Elérhetőségek

SGS Hungaria Kft

Feliratkozás

Jelentkezzen be, az SGS kiadványaihoz és hírleveleihez, amelyek az ön regiójából, és a világ minden tájáról érkeznek.
LEGYEN NAPRAKÉSZ.IRATKOZZON FEL MOST

Irodai adatbázis

Keresse meg az SGS irodákat és laboratóriumokat bárhol a világon az irodakereső térképpel.Hungary map
Irodakereső doboz