Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Az SGS-ről

Szakértelem

Az SGS világszerte független szolgáltatásokat kínál, amelyek jobbá teszik az emberek életét. Nemzetközi szakértőinkkel segíthetünk a fenntarthatóbb és hatékonyabb üzletmenet fejlesztésében, korszerűsítésében, a minőség és a termelékenység javításában, a kockázatok csökkentésében, a szabályozásoknak való megfelelés igazolásában és a gyorsabb piacra jutás folyamatában. Fő szolgáltatási tevékenységeink átölelnek valamennyi ipari ágazatot és kiterjednek mindazokra a termékekre és szolgáltatásokra, amelyeket világszerte a fogyasztók használnak.


 • Iparágak
 • Mezőgazdaság és Élelmiszer

  A mezőgazdasági termékeket körültekintő figyelemmel kell nyomon követnünk, míg el nem jutnak a fogyasztók asztalára. Az ellátási lánc teljes hosszán kínált szolgáltatásainkkal a kockázatok csökkenthetők, a minőség és a termelékenység fokozható. Nem kell aggódnia élelmiszerláncának integritása felől, mert segítségünkkel hatékonyan felügyelheti terményeit és sikeresebbé teheti vetőmagfejlesztését. Közreműködésünkkel elvégezheti talajvizsgálati és betakarítási tevékenységeit, termékeit pedig bevezetheti a nemzetközi ellátási láncba. Export–import ügyleteinek kereskedelmi felügyeletét is ellátjuk.

 • Autóipar

  Segítségünkkel minden járműipari szereplő javíthat teljesítményén és csökkentheti kockázatait. Szolgáltatásunk középpontjában világszerte a gépjármű-ellenőrzés megtervezése, felépítése és lebonyolítása áll. Nemzeti kormányok, gyártó, finanszírozó és biztosító társaságok, valamint fogyasztók hagyatkoznak független, pontos és biztonságos megoldásainkra a károk csökkentése és a járműipari biztonság növelése érdekében.

 • Vegyi Anyagok

  A fogyasztói termékekben felhasználásra kerülő vegyszerek mennyiségének növekedésével az iparág figyelmének középpontjában egyre inkább az egészségkockázat áll, különösen a gyermekek részére gyártott termékek esetében. A termékek biztonságát és az iparági toleranciaszinteknek megfelelő vegyszerfelhasználás szabályozását támogató laboratóriumi szolgáltatáscsomagunk segítségével megszabadulhat aggodalmaitól.

 • Építőipar

  Minden mérnöki csúcsteljesítmény mögött egy ötletet, egy tervet és egy kivitelezési projektet találhatunk. A projekt fogantatásától kezdve a folyamatok hatékonyságának biztosításával, az építési területek biztonságának és a felhasznált építőanyagok megbízhatóságának fokozásával segítünk terveit valóra váltani.

 • Fogyasztási Cikkek és Kiskereskedelem

  A textiláruktól kezdve, a berendezéseken és bútorokon át, az élelmiszerekig és elektronikai termékekig teljes körű szolgáltatásaink minden területen elősegítik a minőség, biztonság és törvényi megfelelőség javulását a globális ellátási láncban. Garantáljuk, hogy termékének az ötlettől a piacra kerülésig tartó életútja során minden egyes fontos részletét figyelemmel követjük.

 • Energiaipar

  Energetikai szolgáltatásaink az alábbi kettő kulcsfontosságú összetevő köré épülnek: az iparág megújuló energia iránti keresletére és azokra a technológiákra, amelyek lehetővé teszik az energia kinyerését és átalakítását a szélből, napsugárzásból, hullámzásból és egyéb hasonló energiaforrásokból, valamint a hagyományos erőművek modernizálására és a szigorú előírások alapján megvalósuló új beruházásokra. Iparági szakértelmünk segítségével sikeresen eligazodhat minden kapcsolódó területen, és biztosíthatja, hogy mindenben megfeleljen a jogszabályi követelményeknek, minden egyes fázisban átgondolja a biztonsággal kapcsolatos kérdéseket és a környezeti hatást a lehető legkisebbre csökkentse.

 • Finanszírozási Szolgáltatások

  Számos, projektfinanszírozáshoz kötődő területen kínálunk független tanácsadást, hogy segítségünkkel a vállalatok megfelelő információkkal rendelkezzenek a forrásteremtés, kockázatkezelés, kereskedelem, auditálás, tanúsítás, hitelesítés és a pénzügyi képzések terén, és projektfinanszírozási döntéseiket így a fenntarthatóság, a szociális és környezeti kockázatelemzés és -kezelés tükrében hozhassák meg.

 • Ipari Gyártás

  Mérnökeink nemzetközi hálózata kreatív műszaki megoldásokkal támogatják vállalata tevékenységeinek integritását, biztonságát és megbízhatóságát. Az ipari gyártás és kereskedelem területén a növekedési stratégiák megvalósításával és a piaci bevált gyakorlattal kapcsolatban adunk tanácsokat, és vizsgálati és megfelelőségértékelési szolgáltatásokat nyújtunk, hogy vállalata folyamatai és projektjei minden minőségügyi és a teljesítménnyel összefüggő követelménynek megfeleljenek, és a környezeti hatás a lehető legkisebb legyen.

 • Élettudományok

  Élettudományokkal kapcsolatos szolgáltatásaink között említhetjük az analitikához, bioanalitikához és klinikai vizsgálatokhoz kapcsolódó és folyamatirányítási tevékenységünket, melynek segítségével a gyógyszeripari társaságok zökkenőmentesen, minimális költségekkel és a lehető legnagyobb biztonsággal érhetik el ügyfeleiket. Partneri együttműködésben széles körű, kulcsfontosságú szolgáltatásokat kínálunk a gyógyszeripar, biogyógyszeripar, a biotechnológiához, orvostechnikai eszközökhöz és az egészségügyhöz kapcsolódó egyéb iparágak részére.

 • Logisztika

  Üzleti folyamatait jobbá, gördülékenyebbé, gyorsabbá és nyereségesebbé tesszük, így innovatív megoldásokat adunk a kezébe vállalkozása fejlesztéséhez. Szakértőink megvizsgálják a termékgyártás fontos, egymásra épülő folyamatait. Különféle eszközök és technológiák alkalmazásával működését folyamatossá tesszük, szakértőink logisztikai tanácsaival hatékonyságát javítjuk.

 • Bányászat

  Bányászati szakértelmünkkel az iparág legjobbjai között tartanak bennünket nyilván. Készségesen rendelkezésére állunk nemzetközi szolgáltatásainkkal, legyen szó akár acélgyártási folyamatokkal kapcsolatos tanácsadásról, szén- és koksz kereskedelmi stratégiai együttműködésről, kockázatcsökkentési útmutatásról vagy az alap- és nemesfémbányászat és kitermelés hatékonyságának javításáról.

 • Olaj- és Gázipar

  Technológiánk, tudásalapú és a minőség és biztonság iránt elkötelezett gondolkodásmódunk segítségével innovatív megoldásokat kínálunk az olaj- és gázipar szereplőinek. Az olaj- és a gázipar upstream és downstream szektorában nyújtott szolgáltatásaink vállalata értékláncának minden egyes szakaszában hozzáadott értéket biztosítanak, és az üzemanyag- és fűtőtermék-fuvarozástól kezdve a műanyagokon és műtrágyákon át, egészen a gyógyszeriparig nagyon sok üzleti szegmensre hatással vannak. Irodáink és laboratóriumaink egyre bővülő globális hálózatában nyújtott független szolgáltatásaink segítségével ügyfelei szükségleteire megfelelő megoldást, vállalata számára pedig versenyelőnyt biztosíthat.

 • Közszféra

  A kormányzatok, nemzetközi intézmények és partnerszervezetek számára a magán- és közszférában nyújtott innovatív szolgáltatási portfóliónkban sokféle hitelesítési és technológiai megoldás szerepel. Értékelni tudjuk a jogszabályi követelményeknek való megfelelését, javíthatjuk a kormányzati bevételeket, elősegíthetjük a kereskedelmet és támogatjuk a hatékonyság, a felelős kormányzás és a fenntartható fejlődés meghonosítását.

 • Témák
 • Környezet

  Nemzetközi szakértői csapatunk a környezetvédelmi jogszabályoktól kezdve a környezeti teljesítmény értékeléséig minden kérdésben útmutatást nyújt vállalatának, hogy a környezetvédelem terén szerzett jó hírneve erősödjön, kockázatait kezelni és üzleti hatékonyságát növelni tudja. A legmodernebb laboratóriumban készült analitikával, nagy szaktudású tanácsadókkal és átfogó környezetvédelmi és a klímaváltozáshoz kapcsolódó szolgáltatáscsomaggal támogatjuk vállalkozását.

 • Egészség és Biztonság

  Körültekintő kockázatértékelésünk és megelőzési intézkedéseink segítségével munkakörnyezetét a lehető legbiztonságosabbá tesszük. Nemzetközi szabványok alkalmazásával biztosítjuk, hogy ügyfeleink hatékony munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági rendszerekkel rendelkezzenek alkalmazottaik védelme, az ügyfeleik bizalmának megnyerése és üzleti jó hírnevük erősítése érdekében.

 • Kockázatkezelés

  Az iparági kockázatok felmérésében és mérsékelésében nagyon fontos szerepet játszanak az alapos kockázatkezelési eljárások. Szakértő kockázatkezelési munkacsoportjaink és laboratóriumaink világszerte és sokféle iparágban rendelkezésére állnak. Azonosítjuk és mérhetővé tesszük a különféle kockázatokat, és jövőbeni kezelésük és enyhítésük módjáról döntünk.

 • Fenntarthatóság

  Segítségünkkel a vállalkozások biztosítani tudják, hogy partnereikkel együtt hatékony, irányítható folyamatok és rendszerek álljanak rendelkezésükre, melyek megfelelnek az érintettek minőségügyi, egészségvédelmi, biztonsági és környezetirányítási, a társadalmi felelősségvállalásra és a fenntartható fejlődés más területeire vonatkozó követelményeinek.

 • Kereskedelem

  A kereskedelemmel és a kereskedelmi ügyletek finanszírozásával kapcsolatos kockázatok kezelése olyan összetett folyamat, amelyhez gyakorlatias, objektív tervezésre van szükség. Szakértőink egész világra kiterjedő hálózatában megvizsgáljuk a kereskedelem minden aspektusát, hogy megbecsülhessük a kapcsolódó kockázatokat, és részrehajlástól mentes, objektív tanácsot és támogatást adjunk, hogy vállalata sikeresen csökkentse kockázatait, és felelősségét a lehető legalacsonyabb szinten tartsa a gyümölcsöző kereskedelmi ügyletek érdekében.

 • Képzés és Oktatás

  Képzési és szakmai fejlődést elősegítő megoldásainkkal a vállalatok és az egyének személyes kompetenciáikat és készségeiket fejleszthetik, melyek a fenntartható üzletfejlesztés és versenyelőny kulcsfontosságú tényezői.
Elérhetőségek

SGS Hungaria Kft

Feliratkozás

Jelentkezzen be, az SGS kiadványaihoz és hírleveleihez, amelyek az ön regiójából, és a világ minden tájáról érkeznek.
LEGYEN NAPRAKÉSZ.IRATKOZZON FEL MOST

Irodai adatbázis

Keresse meg az SGS irodákat és laboratóriumokat bárhol a világon az irodakereső térképpel.Hungary map
Irodakereső doboz