Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Olaj- és Gázipar

Kategóriák

Kis méretű menüMenü teljes méretben

Kis méretű menüMenü teljes méretbenKezdőlapOlaj- és Gázipar

Vonatkozó linkek

Áttekintés

Technológiánk, tudásalapú és a minőség és biztonság iránt elkötelezett gondolkodásmódunk segítségével innovatív megoldásokat kínálunk az olaj- és gázipar szereplőinek. Az olaj- és a gázipar upstream és downstream szektorában nyújtott szolgáltatásaink vállalata értékláncának minden egyes szakaszában hozzáadott értéket biztosítanak, és az üzemanyag- és fűtőtermék-fuvarozástól kezdve a műanyagokon és műtrágyákon át, egészen a gyógyszeriparig nagyon sok üzleti szegmensre hatással vannak. Irodáink és laboratóriumaink egyre bővülő globális hálózatában nyújtott független szolgáltatásaink segítségével ügyfelei szükségleteire megfelelő megoldást, vállalata számára pedig versenyelőnyt biztosíthat.

Olaj- és gázipari szolgáltatások: öntsön olajat vállalkozása tüzére az SGS segítségével.

Bármely iparági szegmensben – feltárásban, kitermelésben, finomításban, fuvarozásban, olaj-, földgáz-, olajhomok- vagy bármely egyéb szénhidrogén forgalmazásában – is érdekelt vállalata, az SGS átfogó szolgáltatáscsomagot kínál üzletmenete támogatására és optimalizálására. Ezeknek az erőforrásoknak napjainkban tapasztalható volatilis és minden eddigi csúcsot megdöntő árfolyamait látva életbe vágóan fontos, hogy vállalata a termelés és az értéklánc minden egyes fázisában a lehető leghatékonyabban működjön, és saját folyamatait ennek érdekében felülvizsgálja.
 
Az upstream feltárás támogatásaként olyan szolgáltatásokat kínálunk, amelyeket akár önállóan, akár meglévő folyamatait kiegészítő csomagként is felhasználhat. Az alkalmazott ásványtan terén ránk bízhatja a művelésminőségi, a palagázzal és RDF-analitikával kapcsolatos feladatokat.

Ebben az iparágban elengedhetetlenül fontos, hogy a kivont szénhidrogének mérésére és allokálására szolgáló eszközök mindig megfelelő műszaki állapotban legyenek és pontos adatokat szolgáltassanak. A lehető legpontosabb mérések biztosításának érdekében naplózási és kalibrálási szolgáltatások, kibocsátásmérés és mérési tanácsadás is szerepel kínálatunkban.

Az upstream tevékenységek támogatásaként kínálunk még a termelés során keletkező és telepfluidumok analitikájához, mintakezeléshez és -elosztáshoz és a hagyományostól eltérő erőforrás-szolgáltatásokhoz, mint például a széntelepi metánhoz és kútvizsgálathoz kapcsolódó szolgáltatásokat.
 
A downstream szektorban nagy- és kiskereskedelmi támogatást, például kalibrálási szolgáltatásokat, létesítményauditálást, szivárgásvizsgálatot és karbantartást nyújtunk. Az olaj- és gázipari logisztika igen összetett lehet, ezért a kiterjedt, nemzetközi szakértői munkacsoportunk segítségével vállalkozása biztonságosan és a nemzeti és nemzetközi szabványok követelményeinek megfelelően juttathatja el termékét rendeltetési helyére.

Támogatást nyújtunk a keverékek megtervezésében és kivitelezésében, az adalékanyagok felhasználásához és egyéb optimalizálási folyamataiban, akár onshore, offshore vagy tranzit helyszínről legyen szó. A véres verejtékkel megszerezhető hitelkeretek időszakában megbizonyosodhat róla, hogy kereskedelmi ellenőrzési szolgáltatásaink a világ élvonalához tartozó mérési és analitikai paraméterekkel rendelkeznek.
 
A világ vezető világ vezető minőségellenőrző, vizsgáló és tanúsító szervezeteként páratlan tapasztalatot, átfogó szakértelmet és globális erőforrásokat kínálunk. Bármilyen iparági szegmensben is tevékenykedik, lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy bemutathassuk, hogyan juthat versenyelőnyhöz olaj-, földgáz- és olajhomok-szolgáltatásaink segítségével!

Elérhetőségek

SGS Hungaria Kft

Feliratkozás

Jelentkezzen be, az SGS kiadványaihoz és hírleveleihez, amelyek az ön regiójából, és a világ minden tájáról érkeznek.
LEGYEN NAPRAKÉSZ.IRATKOZZON FEL MOST

Irodai adatbázis

Keresse meg az SGS irodákat és laboratóriumokat bárhol a világon az irodakereső térképpel.Hungary map
Irodakereső doboz

Hírek