Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Ipari Gyártás

Kategóriák

Kis méretű menüMenü teljes méretben

Kis méretű menüMenü teljes méretbenKezdőlapIpari Gyártás

Vonatkozó linkek

Áttekintés

Mérnökeink nemzetközi hálózata kreatív műszaki megoldásokkal támogatják vállalata tevékenységeinek integritását, biztonságát és megbízhatóságát. Az ipari gyártás és kereskedelem területén a növekedési stratégiák megvalósításával és a piaci bevált gyakorlattal kapcsolatban adunk tanácsokat, és vizsgálati és megfelelőségértékelési szolgáltatásokat nyújtunk, hogy vállalata folyamatai és projektjei minden minőségügyi és a teljesítménnyel összefüggő követelménynek megfeleljenek, és a környezeti hatás a lehető legkisebb legyen.

Ipari gyártás: az SGS segítségével megvalósítható.

Az ipari gyártás számos üzletágat – többek között például a gyógyszeripart, a mezőgazdasági termelőeszköz-gyártást, a repülőgép- és járműipart – magába foglal. A gyártás mindig nagyon összetett folyamat, a szabványok és előírások nagyfokú figyelembe vételét, a minőségügyi, egészségvédelmi és biztonsági szabályozás, és sok esetben a nemzetközi irányelvek betartását igényli.

Vállalatunk átfogó szolgáltatáscsomaggal áll rendelkezésére, hogy gyártási folyamatai fennakadás nélkül működjenek, függetlenül attól, hogy alkatrészeket vagy közvetlenül a fogyasztóknak értékesített végtermékeket állít-e elő. A világ vezető ellenőrző, vizsgáló, hitelesítő és tanúsító vállalataként jól ismerjük a gyártás menetét – a folyamatirányítástól kezdve egészen a logisztikáig.

Lépjen velünk kapcsolatba, hogy bemutathassuk Önnek az anyagvizsgálati, terméktanúsítási, kohászati, folyamattervezési, üzemi és operatív támogatással, minőségellenőrzéssel és irányítási rendszerek tanúsításával kapcsolatos szolgáltatásainkat. Széles körű tapasztalatuknak és szakmai készségeiknek köszönhetően szakértőink hatékony segítséget tudnak nyújtani, hogy vállalata jobb, erősebb, versenyképesebb és nyereségesebb legyen. Segítségünkkel garantálni tudja, hogy termékei és gyártási folyamatai megfeleljenek az iparági előírásoknak, és bizonyíthatja, hogy mindenben eleget tesz a jogszabályi követelményeknek.

Lépjen velünk kapcsolatba még ma, hogy segítségére lehessünk termékei gyártásában!

Elérhetőségek

SGS Hungaria Kft

Feliratkozás

Jelentkezzen be, az SGS kiadványaihoz és hírleveleihez, amelyek az ön regiójából, és a világ minden tájáról érkeznek.
LEGYEN NAPRAKÉSZ.IRATKOZZON FEL MOST

Irodai adatbázis

Keresse meg az SGS irodákat és laboratóriumokat bárhol a világon az irodakereső térképpel.Hungary map
Irodakereső doboz

Hírek