Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Egészség és Biztonság

Kategóriák

Kis méretű menüMenü teljes méretben

Kis méretű menüMenü teljes méretbenKezdőlapEgészség és Biztonság

Vonatkozó linkek

Áttekintés

Körültekintő kockázatértékelésünk és megelőzési intézkedéseink segítségével munkakörnyezetét a lehető legbiztonságosabbá tesszük. Nemzetközi szabványok alkalmazásával biztosítjuk, hogy ügyfeleink hatékony munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági rendszerekkel rendelkezzenek alkalmazottaik védelme, az ügyfeleik bizalmának megnyerése és üzleti jó hírnevük erősítése érdekében.

Minőségügy, egészség-, biztonság- és környezetvédelem: az SGS segítségével gondoskodhat másokról.

A munkahelyi egészségvédelem és biztonság kérdése a sikeres vállalkozások figyelmének középpontjában álló egyik legfontosabb terület; munkavállalóinak egészsége és biztonsága kulcsfontosságú dolog, mert – ahogy a mondás is tartja – vállalkozásának legfontosabb tényezője a személyi állomány. Ezen kívül – saját emberei megbecsülésén túl –, a jól működő MEBK-szabályozásnak van egy másodlagos hatása is: a munkahelyi környezettel kapcsolatba kerülő más embereknek, mint például munkatársaknak, családtagoknak, munkaadóknak, ügyfeleknek, beszállítóknak és lakóközösségeknek is védelmet nyújt.

Minden bizonnyal vállalkozása már rendelkezik egészségvédelmi és biztonsági szabályozással és eljárásokkal. Meggyőződött arról, hogy valóban a legjobb gyakorlatot alkalmazza? Megfelel a vonatkozó helyi, országos és nemzetközi szabályozásnak? Ha úgy gondolja, hogy igen, akkor tudja is ezt bizonyítani?

Mi rendelkezünk a megoldásokkal és a válaszokkal. Számos minőségügyi, egészség-, biztonság- és környezetvédelmi kérdésben nyújtunk tanácsadást és képzési szolgáltatásokat. A világ vezető világ vezető minőségellenőrző, vizsgáló és tanúsító szervezeteként nagyon jól ismerjük a helyi jogszabályokat és a nemzetközi szabványokat. Az olyan szabványokat, mint az ISO 31000 és a REACH. Segítségére lehetünk a munkahelyi környezetét érintő olyan kérdések ügyében, mint például a munkahelyi és ipari higiénia, a levegőminőség, por, zaj és vibráció, műszaki átvilágítás és a veszélyes anyagok. Szakértők vagyunk a környezeti auditálás és a gazdasági és társadalmi fenntarthatóság területén.

Együtt alapjaiban változtathatjuk meg munkahelyi világát. Lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy bemutathassuk, mit tehetünk vállalata érdekében!

Elérhetőségek

SGS Hungaria Kft

Feliratkozás

Jelentkezzen be, az SGS kiadványaihoz és hírleveleihez, amelyek az ön regiójából, és a világ minden tájáról érkeznek.
LEGYEN NAPRAKÉSZ.IRATKOZZON FEL MOST

Irodai adatbázis

Keresse meg az SGS irodákat és laboratóriumokat bárhol a világon az irodakereső térképpel.Hungary map
Irodakereső doboz

Hírek