Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Finanszírozási Szolgáltatások

Kategóriák

Kis méretű menüMenü teljes méretben

Kis méretű menüMenü teljes méretbenKezdőlapFinanszírozási Szolgáltatások

Áttekintés

Számos, projektfinanszírozáshoz kötődő területen kínálunk független tanácsadást, hogy segítségünkkel a vállalatok megfelelő információkkal rendelkezzenek a forrásteremtés, kockázatkezelés, kereskedelem, auditálás, tanúsítás, hitelesítés és a pénzügyi képzések terén, és projektfinanszírozási döntéseiket így a fenntarthatóság, a szociális és környezeti kockázatelemzés és -kezelés tükrében hozhassák meg.

Finanszírozási szolgáltatások: ha a pénz számít, akkor az SGS segítségére lehet üzleti döntéseinek meghozatalában.

Amikor ügyfele beruházási vagy új projekthez, felvásárláshoz vagy vállalkozáshoz kapcsolódó finanszírozási kéréssel fordul Önhöz, akkor hogyan bizonyosodhat meg arról, hogy az elképzelés életképes-e? Hogyan hozhat biztos alapokon nyugvó beruházási vagy finanszírozási döntést, ha a kérelem erősen műszaki jellegű, akár évekbe telhet a projekt kimenetelének megállapítása vagy, ha kizárólag szakértő, tudományos ismeretek birtokában tudja végső álláspontját kialakítani?

Vegye igénybe az SGS szolgáltatásait! Kiindulópontként rendelkezünk a megfelelő, átvilágításhoz kötődő szolgáltatáscsomaggal. Műszaki, gazdasági, környezeti és szociális átvilágítás, kockázat- és tartalékértékelés – szükség esetén nyugodt szívvel igénybe veheti ezeket a szolgáltatásokat, munkacsoportjaink a teljes projektéletciklus során rendelkezésére állnak. Bárhol is tevékenykedik a világban, mi rendelkezünk azzal a tapasztalattal és globális tudásbázissal, melynek segítségével vállalata biztosíthatja, hogy projektjei az elvárt színvonalon valósuljanak meg.

Projektjei megvalósítási szakaszában kivitelezését, a szociális és környezeti vonatkozásokat, az üzembe helyezést és az operatív tevékenységeit figyelemmel kísérjük, költségeit felülvizsgáljuk, elősegítjük műszaki és pénzügyi kockázatkezelését, szavatolási és letéti szolgáltatásait.

A kereskedelmi ügyleteket finanszírozó bankoknak és egyéb társaságoknak is bizonyosságra van szüksége. Szállítmány- és áruellenőrzési, -vizsgálati és -hitelesítési és  biztosítékkezelési szolgáltatásokat kínálunk, és segítségünkkel garantálhatja az ügyleti dokumentumok fennakadásmentes áramlását. Válassza az SGS szolgáltatásait, és győződjön meg róla, hogy áruja megfelelő és jó helyen van!

Ha alapanyagokkal vagy árucikkekkel kereskedik, ellenőrzési szolgáltatásaink segítségével biztosíthatja, hogy azt kapja, amiért fizetett, és mind Ön, mind ügyfele a megfelelő minőségű és mennyiségű szállítmányt kapja, érintetlenül és a megfelelő időben. Online elemzések? Programozható logikai vezérlőre épülő irányítási rendszerek? Helyszíni laboratóriumok? Segítségünkkel minőségi színvonalát fenntarthatja, ígéretei szerint cselekedhet.

Minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az SGS tulajdonképpen bármely iparágban segítségére lehet. A világ vezető vizsgáló, hitelesítő, tanúsító és ellenőrző vállalataként az egész világon jelen vagyunk, és minden szempontból felkészültek a helyi, nemzeti és nemzetközi szabványok és jogszabályok követelményeivel kapcsolatban, tanácsadóink pedig szakterületük jól felkészült és nagy tapasztalattal bíró szakértői.

Mint minden jó szolgáltatás esetében, itt is megválaszthatja a vállalatának megfelelő készségeket. Ezek segítségével kiegészítheti már meglévő szaktudását, vagy a szükséges szolgáltatásokkal egyszerűen megbízhatja társaságunkat, mi pedig mindenről gondoskodunk.

Elérhetőségek

SGS Hungaria Kft

Feliratkozás

Jelentkezzen be, az SGS kiadványaihoz és hírleveleihez, amelyek az ön regiójából, és a világ minden tájáról érkeznek.
LEGYEN NAPRAKÉSZ.IRATKOZZON FEL MOST

Irodai adatbázis

Keresse meg az SGS irodákat és laboratóriumokat bárhol a világon az irodakereső térképpel.Hungary map
Irodakereső doboz

Hírek