Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Környezet

Kategóriák

Kis méretű menüMenü teljes méretben

Kis méretű menüMenü teljes méretbenKezdőlapKörnyezet

Vonatkozó linkek

Áttekintés

Nemzetközi szakértői csapatunk a környezetvédelmi jogszabályoktól kezdve a környezeti teljesítmény értékeléséig minden kérdésben útmutatást nyújt vállalatának, hogy a környezetvédelem terén szerzett jó hírneve erősödjön, kockázatait kezelni és üzleti hatékonyságát növelni tudja. A legmodernebb laboratóriumban készült analitikával, nagy szaktudású tanácsadókkal és átfogó környezetvédelmi és a klímaváltozáshoz kapcsolódó szolgáltatáscsomaggal támogatjuk vállalkozását.

Csökkentse minimumra környezeti hatását, és tegyen eleget jogszabályi kötelezettségeinek.

A környezet a kormányzat és a polgári társadalom szemében elsődleges kérdés, és valószínűleg még sokáig az is marad. Jelentősége folyamatosan nő az üzleti és beszerzési döntéshozatal, a törvényhozás és a szabványok, előírások terén.

Ennek eredményeként egyetlen vállalkozás sem hagyhatja a környezetet figyelmen kívül. Bármilyen iparágban vagy területen tevékenykedik is, minimálisra kell csökkentenie a környezetre gyakorolt hatását, és lehetőségei szerint maximálisan részt kell vennie annak védelmében.

A környezetvédelmi szolgáltatások piacának vezetőjeként vizsgálati, mintavételezési, ellenőrzési, tanúsítási, hitelesítési és egyéb megoldások átfogó választékát kínáljuk a környezeti hatás csökkentésére.

A közel 140 országban jelenlévő, folyamatosan bővülő laboratóriumi hálózatunkkal vállalkozása ideális partnere vagyunk. Széles körű nemzetközi tapasztalatunkból merítve mélyre ható ismeretekkel rendelkezünk a helyi, nemzeti és nemzetközi szabványokkal kapcsolatban, és segítségünkkel vállalkozása a jogszabályi megfelelésen túl innovatív módon kiváló teljesítményt is nyújthat.

A környezetvédelem terén Önre háruló felelősség minden vonatkozásában segítségére lehetünk, melyek közül az alábbiakat emeljük ki:

  • levegő – erősen specializált környezeti és beltéri mintavételezési, helyszíni és laboratóriumi szolgáltatásokat nyújtunk
  • talaj – szolgáltatáscsomagunkban szerepelnek a környezetvédelmi fúrások, a talaj- és üledék-mintavétel és a geotechnológiai szolgáltatások
  • víz – többek között független felszíni, technológiai, talaj- és szennyvíz mintavételezési és analitikai szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére
  • hulladék – segítségünkkel felmérheti, nyomon követheti, hatékonyan csökkentheti és kezelheti hulladéktermékeit
  • éghajlatváltozás – a mikroszennyeződések vizsgálatától kezdve az üvegházhatást okozó gázok kibocsátását szabályozó új előírások betartásáig segítségünkkel megismerheti és optimalizálhatja kapcsolatát a környezettel, és megfelelhet a környezetvédelmi szabványoknak

Lépjen velünk kapcsolatba még ma, hogy bemutathassuk, hogyan csökkentheti segítségünkkel ökológiai lábnyomát!

Elérhetőségek

SGS Hungaria Kft

Feliratkozás

Jelentkezzen be, az SGS kiadványaihoz és hírleveleihez, amelyek az ön regiójából, és a világ minden tájáról érkeznek.
LEGYEN NAPRAKÉSZ.IRATKOZZON FEL MOST

Irodai adatbázis

Keresse meg az SGS irodákat és laboratóriumokat bárhol a világon az irodakereső térképpel.Hungary map
Irodakereső doboz

Hírek