Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Energiaipar

Kategóriák

Kis méretű menüMenü teljes méretben

Kis méretű menüMenü teljes méretbenKezdőlapEnergiaiparMinőség, egészség, biztonság és környezetFenntarthatóságTársadalmi fenntarthatóságOHSAS 18001 - Munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszerek

Vonatkozó linkek

OHSAS 18001 - Munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszerek

Helyezze alkalmazottai biztonságát és jóllétét a vállalati tennivalók listájának élére az OHSAS 18001:2007 bevezetésével.

A biztos munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányvonalak nem csupán az alkalmazottak számára elengedhetetlenek, ügyfelei és a további üzleti partnerei számára is egyre fontosabbá válik. Az OHSAS 18001 szerinti munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszer tanúsítás biztos jele annak, hogy vállalata elkötelezett munkavállalói egészsége és biztonsága mellett.

Számos vállalat vezeti be a munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszert (OHSMS) kockázatkezelési stratégiája alappilléreként, a törvénymódosításokra reagálva és a munkaerő valamint más, irányításuk alatt dolgozó személy védelme érdekében.

Az OHSAS 18001 tanúsítás lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy kezeljék a működés során fellépő egészségi és biztonsági kockázatokat és fokozzák teljesítményüket.

Az OHSAS 18001:2007 a következő fő területeket érinti:

  • Veszélyazonosítás, kockázatértékelés és ellenőrzések meghatározása
  • Jogi és egyéb követelmények
  • Célok és OHS program(ok)
  • Források, szerepek, felelősség, felelősségre vonhatóság és tekintély
  • Hozzáértés, képzés és tudatosság
  • Kommunikáció, részvétel és konzultáció
  • Működésirányítás
  • Készültség és reagálás vészhelyzet esetén
  • Teljesítménymérés, -monitorozás és -fokozás

Amennyiben együttműködik az SGS-szel, és tanúsíttatja munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági rendszereit, biztonságosabb és egészségesebb munkakörnyezetet biztosíthat alkalmazottai számára.

Bizonyítsa munkavállalói egészsége és biztonsága melletti elkötelezettségét munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszere az SGS OHSAS 18001 szerinti tanúsításával!

Küldjön nekünk e-mailt
OHSAS Audit, Certification andTraining Services OHSAS Audit, Certification and Training ServicesOccupational health and safety management systems. ...
Integrated Management SystemsIntegrated Management Systems brochureAudit, Certification & Training Services (PDF 157 KB) ...
Food AuditCertification & TrainingFood Audit, Certification & TrainingDeliver Best-in-Class Food Products ...
Workplace Safety &Risk ManagementWorkplace Safety & Risk Management BrochureDeliver a safer workplace and reduce risk in your operations ...

Elérhetőségek

SGS Hungaria Kft

Feliratkozás

Jelentkezzen be, az SGS kiadványaihoz és hírleveleihez, amelyek az ön regiójából, és a világ minden tájáról érkeznek.
LEGYEN NAPRAKÉSZ.IRATKOZZON FEL MOST

Irodai adatbázis

Keresse meg az SGS irodákat és laboratóriumokat bárhol a világon az irodakereső térképpel.Hungary map
Irodakereső doboz

Hírek