Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Energiaipar

Kategóriák

Kis méretű menüMenü teljes méretben

Kis méretű menüMenü teljes méretbenKezdőlapEnergiaiparMinőség, egészség, biztonság és környezetFenntarthatóságTermény- és erdőszolgáltatásokKörnyezeti és társadalmi hatásvizsgálat

Vonatkozó linkek

Környezeti és társadalmi hatásvizsgálat

Környezetvédelmi és társadalmi hatásvizsgálataink megmutatják, hogy üzleti vállalkozása miként járulhat hozzá a helyi fejlődéshez, miközben minimalizálja a környezetterhelését. Hívja tapasztalt csapatunkat ma, és tudjon meg többet!

A világ vezető vizsgálati szervezeteként kezdeményező szerepet játszunk a környezetvédelemben, a környezetbarát termékeket és szolgáltatásokat biztosító vizsgálatok széles skálájával. Emellett arra ösztönözzük az iparágakat, hogy a környezetgazdálkodási tervezést tegyék általános tevékenységük szerves részévé.

Környezeti hatásvizsgálatokat és környezeti és társadalmi hatásvizsgálatokat végzünk annak érdekében, hogy meghatározzuk: üzleti tevékenységei milyen hatással vannak a helyi közösségre és a tágabb környezetre.

Környezeti teljesítménye részletes felméréséhez hasznára lehetnek korszerű vizsgálati és monitorozási létesítményeink. Akkreditált, tapasztalt technikusaink nagy szakértelemmel kínálnak Önnek innovatív megoldásokat bármely kihívásra, mellyel vállalata szembesül. Tanácsadást és támogatást nyújtunk a vonatkozó környezetvédelmi szabályozások betartásához és környezetterhelése csökkentéséhez.

Egy környezeti és társadalmi hatásvizsgálat megmutatja elkötelezettségét az iránt, hogy kedvező hatást gyakoroljon helyi környezetére és közösségére.

Bővebb felvilágosításért hívja akkreditált környezetvédelmi értékelő csapatunkat még ma!

Küldjön nekünk e-mailt
Environmental ServicesBrochureSGS Environmental Services brochureNo business can afford to take the Environment for granted. ...

Elérhetőségek

SGS Hungaria Kft

Feliratkozás

Jelentkezzen be, az SGS kiadványaihoz és hírleveleihez, amelyek az ön regiójából, és a világ minden tájáról érkeznek.
LEGYEN NAPRAKÉSZ.IRATKOZZON FEL MOST

Irodai adatbázis

Keresse meg az SGS irodákat és laboratóriumokat bárhol a világon az irodakereső térképpel.Hungary map
Irodakereső doboz

Hírek