Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Energiaipar

Kategóriák

Kis méretű menüMenü teljes méretben

Kis méretű menüMenü teljes méretbenKezdőlapEnergiaiparMinőség, egészség, biztonság és környezetKockázatfelmérés és -kezelés BiztonságirányításC-TPAT auditok

Vonatkozó linkek

C-TPAT auditok

A terrorizmus miatti fokozott aggodalom és az ennek következtében meghozott határvédelmi intézkedések az Egyesült Államokban jelentős hatást fejtenek ki a nemzetközi üzleti tevékenységet folytató vállalkozásokra. A dokumentációk feldolgozásának késedelmei és a határvizsgálatok fokozott gyakorisága befolyásolja az Ön képességét a határidők teljesítését illetően és megnövekedett személyzeti költségekhez vezet. Az SGS Vámügyi–kereskedelmi partnerség a terrorizmus ellen (C-TPAT) auditokat nyújt az ezen intézkedéseknek az Ön üzleti eredményeire kifejtett hatásainak mérséklése érdekében.

Az Egyesült Államok Vám és Határvédelmi hatósága bevezette a Vámügyi–kereskedelmi partnerség a terrorizmus ellen (C-TPAT) önkéntes beszállítói lánc biztonsági programot 2001-ben. A program, amely ma már több mint 9000 partnercéggel működik együtt a vállalatok beszállítói láncának biztonságára összpontosít. Egy átfogó, független biztonsági elemzés az Ön beszállítói láncának minden szakaszában biztosítja a C-TPAT-nek való megfelelést.

Az SGS egy ellátási lánc biztonsági audit eszközzel szolgál, amely a C-TPAT biztonsági követelményein alapul. Alapos és széles körű ismeretekkel rednelkező auditoraink értékelik az Ön szervezetének biztonsági eljárásait, azonosítják a korrekciókhoz szükséges tevékenységeket és javító terveket dolgoznak ki a problémás területekre. Időszakos auditjainkon keresztül folyamatosan ellenőrizzük az Ön C-TPAT-nek való megfelelését. Ezen felül értékelhetjük az Önnel szerződésben álló harmadik fél beszállítók, gyártók, szállítmányozók és egyéb szolgáltatók biztonsági rendszereinek és eljárásainak megfelelését az egész beszállítói lánc kockázatbecslésére alapozva.

Az SGS globális hírnevet szerzett kereskedelmi auditjaiért. C-TPAT audit eljárásaink általában három lépésből állnak:

  1. Az SGS C-TPAT csapata meghatároz egy audit programot az Ön által összeállított lista és szükségleteivel kapcsolatos kritériumok alapján.
  2. Auditoraink helyszíni auditokat végeznek az Ön helyszínein.
  3. Az audit befejezésekor teljes és átlátható auditjelentést nyújtunk át Önnek. Ezt a jelentést szakmai lektoraink áttekintik mielőtt elküldjük a szerződésünkben megnevezett minden félnek. Ebben a fázisban ajánlásokat is adunk a jövőre vonatkozó javításokról.
  4. Folytatjuk az Ön C-TPAT megfelelésének ellenőrzését megállapodásunk szerint.

Bízza az SGS-re a műveletei C-TPAT megfelelésének biztosítását.

Küldjön nekünk e-mailt
Supply Chain ManagementSupply Chain ManagementEnsure the effectiveness of your programs with SGS ...

Elérhetőségek

SGS Hungaria Kft

Feliratkozás

Jelentkezzen be, az SGS kiadványaihoz és hírleveleihez, amelyek az ön regiójából, és a világ minden tájáról érkeznek.
LEGYEN NAPRAKÉSZ.IRATKOZZON FEL MOST

Irodai adatbázis

Keresse meg az SGS irodákat és laboratóriumokat bárhol a világon az irodakereső térképpel.Hungary map
Irodakereső doboz

Hírek