Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Energiaipar

Kategóriák

Kis méretű menüMenü teljes méretben

Kis méretű menüMenü teljes méretbenKezdőlapEnergiaiparMinőség, egészség, biztonság és környezetIntegráltirányítási rendszerek tanúsítás

Integráltirányítási rendszerek tanúsítás

Hagyományosan a vállalatok olyan irányítási rendszerek létrehozására összpontosítottak, amelyek egy-egy folyamat követelményeinek külön-külön, gyakran egymástól függetlenül, sőt néha egymással ellentétben próbáltak megfelelni.

Ideális esetben vállalata működését integrált irányítási rendszer biztosítja, amely – bármiről is legyen szó – az összes célkitűzését egyszerre kezeli. Nagy kihívást jelent az üzletmenet során egyszerre több irányítási rendszer követelményeinek eleget tenni, de megvalósulása jótékony hatással lehet szervezete hatékonyságára, és csökkentheti a külső auditok költségeit és az általuk okozott működési zavart.

Az SGS már bizonyította a független tanúsító audithoz és sokféle szabvány alapján végzett tanúsításhoz szükséges szakértelmét. Az irányítási rendszerek különféle kombinációjának értékelésére integrált auditprogramokat szállítunk, és az igények alapján a leghatékonyabb tanúsítást kínáljuk.

A szabványok, melyek alapján a már meglévő irányítási rendszereit integrált audit segítségével párhuzamosan tanúsíttathatja a következők:

 • ISO 9001 Minőségirányítási rendszerek
 • ISO 14001 Környezetirányítás rendszerek
 • OHSAS 18001 – Munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszerek
 • ISO 22000 Élelmiszer-biztonsági irányítási rendszerek
 • Egyedi integrált élelmiszeripari auditmegoldás
 • ISO 27001 Információbiztonság irányítási rendszerei
 • AS 9000 Repülőgépipari alap minőségügyi rendszer szabvány
 • Speciális iparági és ügyfélkövetelmények, és
 • Ügyfélszolgálati szabványok

Az integrált irányítási rendszerek terén kiépített kultúra és hagyomány bizonyítja, hogy Ön a jobb teljesítmény elkötelezettje, miközben megtartja költséghatékonyságát, növeli a munkavállalói és ügyfélelégedettséget, és elősegíti a folyamatos fejlesztést.

Az integrált irányítási rendszerekkel kapcsolatos tanfolyamainkat úgy állítottuk össze, hogy bármely olyan szervezet követelményeinek eleget tegyenek, amely integrálni szeretné irányítási rendszerét, és így magukba foglalják többek között:

 • Integrált irányítási rendszerek: megvalósítási tanfolyam, és
 • Integrált irányítási rendszerek : az ISO 9000, ISO 14000 és OHSAS 18001 szabványok belső auditora tanfolyam

Bízza meg az SGS-t az Integrált irányítási rendszerek tanúsítás lebonyolításával, és csökkentse az auditálás vállalatára gyakorolt hatását!

Küldjön nekünk e-mailt
Integrated Management SystemsIntegrated Management Systems brochureAudit, Certification & Training Services (PDF 157 KB) ...

Elérhetőségek

SGS Hungaria Kft

Feliratkozás

Jelentkezzen be, az SGS kiadványaihoz és hírleveleihez, amelyek az ön regiójából, és a világ minden tájáról érkeznek.
LEGYEN NAPRAKÉSZ.IRATKOZZON FEL MOST

Irodai adatbázis

Keresse meg az SGS irodákat és laboratóriumokat bárhol a világon az irodakereső térképpel.Hungary map
Irodakereső doboz

Hírek