Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Energiaipar

Kategóriák

Kis méretű menüMenü teljes méretben

Kis méretű menüMenü teljes méretbenKezdőlapEnergiaiparMinőség, egészség, biztonság és környezetKörnyezetLevegő, por, zaj, szag és rezgés Zajmonitorozás

Vonatkozó linkek

Zajmonitorozás

Javítsa területén az egészségi és biztonsági állapotokat az SGS zajvizsgálatával! Külön az Ön tevékenységére szabott megoldásokkal segítünk, hogy megfeleljen a területére vonatkozó zajjal kapcsolatos előírásoknak. Hívja környezetvédelmi szakértőkből álló csapatunkat még ma!

Az ipari folyamataiból, a gépeiből eredő zajok károsíthatják munkavállalói hallását, amellett kiválthatják a helyi közösségek és a hatóságok nemtetszését. Akkreditált szakértőink zajhatás-felmérést végeznek, és tanácsot adnak a zajkibocsátások csökkentésére és ellenőrzésére irányuló legújabb technikákkal kapcsolatban.

Zajmérési szakértőink akkreditációval rendelkeznek a szabadtéri gépek zajkibocsátásának mérésére (EC/2000/14-es európai irányelv). Munkavégzési helyeken, repülési útvonalak közelében és szállítási utakon mérjük a zajszintet, hogy meghatározhassuk a problémás területeket.

Zajmérési szolgáltatásaink része:

  • Gyárak felmérése
  • Egyéni termékek vizsgálata és tanúsítása
  • Laboratóriumi vizsgálati szolgáltatás
  • Minőségigazolás és európai megfelelőségi (CE) jelzés a zajszintekre, melyek megfelelnek az alapvető egészségi, biztonsági és környezetvédelmi törvényeknek
  • Műszaki segítségnyújtás és dokumentáció  
  • Gazdálkodási tanúsítás

A zajmérések eredményeit színezett, háromdimenziós modelleken mutatjuk be, amelyeken világosan látható a zajok forrása. Ha zajkibocsátása túllépi az iparága számára megengedett szintet, szakértői csapatunk megtalálja az okokat és meghatározza a megfelelő korrigáló intézkedéseket.

Részletes dokumentációnk tanácsokat és innovatív ötleteket ad a zajok csökkentésére. Karbantartási terv biztosítja a zajokra vonatkozó szabályozásnak való folyamatos megfelelést. Bővebb felvilágosításért hívja akkreditált zajmérő szakértőinket még ma!

Küldjön nekünk e-mailt
Environmental ServicesBrochureSGS Environmental Services brochureNo business can afford to take the Environment for granted. ...

Elérhetőségek

SGS Hungaria Kft

Feliratkozás

Jelentkezzen be, az SGS kiadványaihoz és hírleveleihez, amelyek az ön regiójából, és a világ minden tájáról érkeznek.
LEGYEN NAPRAKÉSZ.IRATKOZZON FEL MOST

Irodai adatbázis

Keresse meg az SGS irodákat és laboratóriumokat bárhol a világon az irodakereső térképpel.Hungary map
Irodakereső doboz

Hírek