Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Energiaipar

Kategóriák

Kis méretű menüMenü teljes méretben

Kis méretű menüMenü teljes méretbenKezdőlapEnergiaiparMinőség, egészség, biztonság és környezetKörnyezetLevegő, por, zaj, szag és rezgés Azbesztazonosítás

Vonatkozó linkek

Azbesztazonosítás

Győződjön meg munkahelye biztonságáról, vegye igénybe az SGS azbesztkezelési csapatának azbesztazonosítási szolgáltatását!

Mindegy, milyen iparágban tevékenykedik, a telephelyén számtalan anyag tartalmazhat azbesztet. Az azbesztet még a múlt évtizedben is széles körben használták, így építőanyagokban és eszközökben épp úgy megtalálható, mint korábbi ipari telephelyek talajában. Azbesztkezelési csapatunk megvizsgálja az Ön telephelyét, és ott teljes azbesztazonosítási szolgáltatást végez. Tapasztalt csapatunk megbízhatóan felméri, használtak-e azbesztet az épületén, a telephelyén, illetve kimutatható-e a talajban.

A helyszíni vizsgálat illetve az akkreditált mozgó laboratóriumainkban elvégzett azbesztelemzés gyorsan kimutatja a telephelyén esetlegesen megtalálható veszélyes azbesztet. A gyanús anyagokból származó mintákat el is küldheti hozzánk elemzésre. Mikroszkópos vizsgálattal kimutatjuk az azbeszt jelenlétét, meghatározzuk mennyiségét és fajtáját.

Gyors elemzéssel minimalizáljuk a munkából kieső időt, és azbeszt kimutatása esetén csökkentjük az egészségügyi kockázatot.

A hatályos jogszabályok értelmében egy vállalkozásnak:

  • azonosítania kell a munkahelyen található azbesztet
  • a munkavállalóknak át kell adnia az azbesztet tartalmazó anyagok listáját
  • az azonosított azbeszttartalmú anyagokat rendszeresen fel kell mérnie és meg kell vizsgálnia
  • azbesztkezelési tervet kell bevezetnie
  • címkéznie kell az azonosított azbeszttartalmú anyagokat
  • gondoskodnia kell az azbeszt eltávolításáról, valamint eltávolítás után a levegőben maradt azbesztrostok vizsgálatáról

Ha a munkahelyen azbesztet találtak, költséghatékony kezelési és eltávolítási tervet ajánlunk. Biztonsági tanúsítványt állítunk ki, és biztosítjuk, hogy telephelye az összes vonatkozó szabályozásnak, egészségi és biztonsági szabványnak megfelelően működjön.

Vállalkozása és alkalmazottai védelmében keresse azbesztkezelési szakértőinket még ma!

Küldjön nekünk e-mailt

Elérhetőségek

SGS Hungaria Kft

Feliratkozás

Jelentkezzen be, az SGS kiadványaihoz és hírleveleihez, amelyek az ön regiójából, és a világ minden tájáról érkeznek.
LEGYEN NAPRAKÉSZ.IRATKOZZON FEL MOST

Irodai adatbázis

Keresse meg az SGS irodákat és laboratóriumokat bárhol a világon az irodakereső térképpel.Hungary map
Irodakereső doboz

Hírek