Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Energiaipar

Kategóriák

Kis méretű menüMenü teljes méretben

Kis méretű menüMenü teljes méretbenKezdőlapEnergiaiparVillamosenergia termelésAlternatív üzemanyagokSzállítás előtti ellenőrzés (PSI)Szállítás előtti ellenőrzések – Üzbegisztán

Szállítás előtti ellenőrzések – Üzbegisztán

Üzbegisztán szállítás előtti ellenőrzést (PSI) alkalmaz a nemzetközi kereskedelem elősegítésére, fogyasztói egészségének és biztonságának védelme, az illegális/hamisított termékek importálásának megakadályozása és az importbevételek biztosítása érdekében.

Az SGS a PSI programok alkalmazásának terén több mint 40 év tapasztalattal rendelkezik több mint 40 országban. Üzbegisztánban importáru- és értékhitelesítéshez kapcsolódó PSI ellenőrzéseket végzünk bizonyos kereskedelmi tranzakciók során. A PSI megbízatás célja az importált termékek minőségének, mennyiségének, alkalmasságának, vámértékének és árának ellenőrzése.

A külső kereskedelmi tranzakciók érvényesítéséhez föl kell vennünk a kapcsolatot az üzbegisztáni importőr által megnevezett exportőrrel és/vagy szállítóval, és ki kell kérnünk a tranzakciók értékét bizonyító dokumentumokat és információkat. Az SGS által begyűjtött adatok kizárólag az Üzbég Köztársaság Külföldi Kereskedelmi Nemzeti Bankja használja fel és az adatokat szigorúan bizalmasan kezeljük. A tranzakcióvalidációs eljárást objektív és nem-diszkriminatív elvek és kritériumok alapján végezzük.

Innovatív megközelítésünk és a legújabb technológiák használata biztosítja a magasfokú költséghatékonyságot és a korábbiakat meghaladó előnyöket. Tudja meg, hogyan segíthetnek Önnek üzbegisztáni PSI szolgáltatásaink!

Küldjön nekünk e-mailt
Commodities BrochureEnsure the quality and the quantity of your commodities with SGS ANALYSE - supply and sell with confidence SECURE - check and verify ADD VALUE - manage threats CERTIFY - certify your success ...
FSMA White PaperUnderstanding the US Food Safety Modernization Act ...

Elérhetőségek

SGS Hungaria Kft

Feliratkozás

Jelentkezzen be, az SGS kiadványaihoz és hírleveleihez, amelyek az ön regiójából, és a világ minden tájáról érkeznek.
LEGYEN NAPRAKÉSZ.IRATKOZZON FEL MOST

Irodai adatbázis

Keresse meg az SGS irodákat és laboratóriumokat bárhol a világon az irodakereső térképpel.Hungary map
Irodakereső doboz

Hírek