Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Energiaipar

Kategóriák

Kis méretű menüMenü teljes méretben

Kis méretű menüMenü teljes méretbenKezdőlapEnergiaiparEnergiaforrások Szél Szélturbinák és alapok telephelyspecifikus tervezéseISO 31000 - Kockázatkezelés

ISO 31000 - Kockázatkezelés

Az ISO 31000 „Kockázatkezelés – Alapelvek és útmutató” kockázatkezelési szabvány, amely a nagy és kis, köz- és magán szervezetek működéséből fakadó kockázatok hatékony kezelésében nyújt segítséget. A hatékony kockázatkezelési stratégiák a vállalkozásra potenciálisan pozitív és negatív hatású kockázatokra egyaránt alkalmazhatók.

A kockázatokban rejlő lehetőségek és kihívások megismerésével Ön fokozhatja eredményességét, és elkerülheti a vállalkozását érintő negatív pénzügyi és jogi következményeket. Az SGS ISO 31000 Kockázatkezelés ellenőrzése és képzése ezen alapelvek és útmutató alapján értékeli a teljesítményt. Az SGS a hatékony kockázatkezelési megoldások világpiacának megbízható vezetője minden szektorban és iparágban. Kiterjedt globális hálózatunkban minden szakterületről találhatók szakértők, és átfogó, transzparens kockázatkezelési auditjainkkal elismerést szereztünk.

Az ISO 31000 audit során jól képzett csapatunk tüzetes, mindenre – célokra, működési struktúrára, folyamatokra, termékekre/szolgáltatásokra, eszközökre és projektekre – kiterjedő elemzésnek veti alá vállalatát. Az ISO 31000 kockázatkezelési alapelveket és útmutatót alkalmazzuk, hogy így Ön:

  • azonosíthassa, értékelhesse a lehetőségeket és veszélyeket, és reagálhasson rájuk;  
  • proaktív kockázatkezeléssel javíthassa működési hatékonyságát;
  • fejleszthesse veszteség-megelőzését;
  • jobban megérthesse az egészségre vonatkozó, biztonsági és környezeti szabályozásokat; 
  • javíthassa működése rugalmasságát a kihívások idején.

Az SGS-nél a vállalkozás életciklusának bármely fázisában végzünk ISO 31000 kockázatkezelési ellenőrzést. Javítsa működési hatékonyságát, erősítse az érintettek bizalmát és csökkentse pénzügyi és jogi kockázatait az ISO 31000 alapján végzett felülvizsgálattal! A szabvánnyal és a felülvizsgálati folyamattal kapcsolatos bővebb felvilágosításért lépjen velünk kapcsolatba!

Küldjön nekünk e-mailt
ISO 22301 Business ContinuityBrochureISO 22301 Business Continuity BrochureISO 22301 - Implement and improve Business Continuity Management ...
Supply Chain Resilience BrochureSupply Chain Resilience Solutions BrochureCreating & Securing Sustainable Business ...

Elérhetőségek

SGS Hungaria Kft

Feliratkozás

Jelentkezzen be, az SGS kiadványaihoz és hírleveleihez, amelyek az ön regiójából, és a világ minden tájáról érkeznek.
LEGYEN NAPRAKÉSZ.IRATKOZZON FEL MOST

Irodai adatbázis

Keresse meg az SGS irodákat és laboratóriumokat bárhol a világon az irodakereső térképpel.Hungary map
Irodakereső doboz

Hírek