Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Vegyi Anyagok

Kategóriák

Kis méretű menüMenü teljes méretben

Kis méretű menüMenü teljes méretbenKezdőlapVegyi Anyagok

Áttekintés

A fogyasztói termékekben felhasználásra kerülő vegyszerek mennyiségének növekedésével az iparág figyelmének középpontjában egyre inkább az egészségkockázat áll, különösen a gyermekek részére gyártott termékek esetében. A termékek biztonságát és az iparági toleranciaszinteknek megfelelő vegyszerfelhasználás szabályozását támogató laboratóriumi szolgáltatáscsomagunk segítségével megszabadulhat aggodalmaitól.

Vegyi anyagok: SGS szolgáltatások ipari vegyszergyártók részére.

A peszticidektől és petrolkémiai anyagoktól kezdve a parfümökig és festékekig mindenütt találkozunk vegyszerekkel és vegyszerekből előállított termékekkel. A vegyipar ezért olyan hatalmas, a modernkori gazdaságban központi szerepet játszó üzletág. Legalapvetőbb formájában a vegyipar a kőolajból, földgázból, levegőből, vízből, fémekből és ásványi anyagokból, illetve egyéb alapanyagokból sok tízezer különböző végterméket előállító iparág.

Nem kell külön bemutatnunk, hogy a vegyipar egyben nagyon összetett iparág, amelyre a bonyolult műszaki és veszélyes logisztikai megoldások jellemzőek.
Átfogó szolgáltatáscsomagot kínálunk vegyipari partnereink számára. A világ vezető vizsgáló, tanúsító, hitelesítő és minőségellenőrző szervezeteként rendelkezünk azokkal az ismeretekkel, tapasztalattal és nemzetközi jelenléttel, melynek segítségével vállalata meg tud felelni a nemzeti és nemzetközi szabványok követelményeinek.   Segítségére lehetünk munkatársai kiképzésében, hogy életpályájuk során motivált, produktív és magabiztos munkaerővé váljanak. Ha egy adott projektben különleges igényei merülnek fel, olyan szakembergárdával – a végrehajtásban járatos, tapasztalt tanácsadókkal és magasan képzett tudósokkal – rendelkezünk, akik gyakorlati segítséget tudnak nyújtani.

Palettánkon szerepel többek között a kémiai alapanyagokkal és végtermékekkel (mint például agrokémiai anyagokkal, fogyasztói vegyszerekkel, műanyagokkal és szintetikus rostokkal, gumi és természetes rostokkal, gyógyszeripari és ipari felhasználású vegyszerekkel) kapcsolatos szolgáltatások.

Szorosan együttműködünk vállalatával a vegyszerek vizsgálatában, ellenőrzésében, hitelesítésében és tanúsításában, valamint segítségünkkel – eszközintegritás-menedzselési és projektéletciklus szolgáltatásainkkal, optimalizáló LEAN programjainkkal és műszaki támogatásunkkal – vállalkozása gördülékenyebben, nyereségesebben és hatékonyabban működhet.

A világ néhány legnagyobb és legsikeresebb, ipari felhasználású vegyszereket előállító társasága már rábízta magát az SGS szolgáltatásaira, hogy így innovatív, fenntartható, hatékony és versenyképes maradjon.

Számos szolgáltatásunkat már meglévő folyamatainak és eljárásainak kiegészítéseként hoztuk létre. Lépjen velünk kapcsolatba még ma, hogy bővebb felvilágosítással szolgálhassunk arról, milyen módon tudjuk vállalatát támogatni!

Elérhetőségek

SGS Hungaria Kft

Feliratkozás

Jelentkezzen be, az SGS kiadványaihoz és hírleveleihez, amelyek az ön regiójából, és a világ minden tájáról érkeznek.
LEGYEN NAPRAKÉSZ.IRATKOZZON FEL MOST

Irodai adatbázis

Keresse meg az SGS irodákat és laboratóriumokat bárhol a világon az irodakereső térképpel.Hungary map
Irodakereső doboz